Share with:


אופן הכנה

כל עדה קוראת לזה אחרת
בדיוק כמו הפזואלוז שהוא בורבושלה, או דבלה.
גם הטרבדוס הוא בוריקיטס או טרבדיקוס.
על אותו עקרון אותו בצק אותו בסיס רק בשכבות.
2 ביצים שלמות.
2 כפות שמן
2 כפות מים
שקית סוכר ווניל
קורט מלח
כף סוכר
קמח כמה שנכנס (בערך 2 כוסות)

ללוש מעט, לאסוף לשקית לשמור בקירור ל15 דק.
לפתוח עם מעט קמח ומכונת פסטה ממספר 1 ועד מספר 7 לעבור את כל השלבים.
לקרוץ את הבצק לעיגולים עם קורצן
לחבר ים מעט מים כל 4 עיגולים, רק באמצע להדביק.
להניח מלית על העיגול האחרון,
לקפל על חצי ולסגור עם חלמון להדק טוב להשאיר שוליים ללא ביצה.
ולטגן בשמן עמוק.
לסנן
לטבול בדבש המון דבש הרבההההה דבש ❤😊

מלית:
5 כוסות אגוזי מלך קצוצים/ או שקדים או בוטנים או תערובת של כל הפיצוחים שתרצו
1 כפית גדושה קינמון
חצי כוס סוכר
לערבב הכל ביחד.
סירופ סוכר:
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
לבשל עד לרתיחה בערך 10 דק לכבות להוסיף שקית סוכר ווניל ורבע כוס מיץ לימון.