Share with:


צמחוני טבעוני פרווה

אופן הכנה

5 תפוחי עץ עם קליפה ירוקים ושטופים.
חצי כוס סוכר
חצי כפית שטוחה קינמון
12 יחידות אגוזי מלך לקישוט.

הכנה:
1. לחמם את התפוחים במיקרוגל בקערה מתאימה למשך כ- 5 דקות.
2. בזמן שהתפוחים במיקרוגל לחמם את הסוכר בסיר ולהמיס בזהירות כדי שלא יישרף (לערבב מדי פעם).
3. להוסיף את הקינמון ולערבב.
4. על צלחת הגשה להניח את האגוזים והתפוחים הרכים, ואת הסוכר הנמס למזוג על התפוחים ולהגיש חם.

תפוח בקרמל במיקרוגל עם קינמון ואגוזי מלך
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

77 מתכונים