Share with:


פרווה

אופן הכנה

רוז טעים במטבח אוחנה

חומרים:⚘roz
3 כוסות קמח
3 כפות סוכר
כף שמרים
חצי כפית מלח
2 כפות שמן
2 כוסות מים
כף ברנדי
אופן ההכנה:⚘roz
לנפות את הקמח להוסיף שמרים וסוכר לערבב הכל
להוסיף מים ברנדי מלח ושמן לתת לתפוח שעה
לשים בשק זילוף ולחתוך
בממספרים או לקרוץ עיגולים ולשים בשמן חם אבל לא חם מידי לטגן מכל הכיוונים שיצא זהוב לשים בנייר סופג.
כשהבצק תופח להכין סירופ 3 כוסות סוכר
2 כוסות מים חצי לימון
לבשל עד שמסמיך מעט⚘roz

יופי יופי חם חם בסירופ_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה
רוז טעים במטבח אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז טעים במטבח אוחנה

230 מתכונים