Share with:


פרווה

אופן הכנה

200 גרם סולת דק
100 גרם קמח
1/2 כפית א.אפיה
קורט מלח
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מים בהדרגה או חלב

ההכנה :
לערבב את כל החומרים ואת המים להוסיף בהדרגה עד לקבלת בצק רך שניתן לעבד ביד..

להניח במקרר לכמה שעות שיספוג…

לכדרר כדור ולעשות גומה ולהכניס מרציפן או כל דבר שאתם אוהבים
להניח למנוחה את הקובות במקרר לשעה

.לטגן בשמן עמוק ולטבול בסירופ סוכר כחמש דקות שיספגו…

ראו תמונות איך צריך להראות..

קובה מתוקה
אלי לייבספר המתכונים של
מתכון של

אלי לייב

34 מתכונים