3 כוסות קמח מנופה
2 אבקת אפיה
2 יוגורט של תנובה
5 ביצים
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
הכנת הסירופ
3 כוסות סוכר
1 כוס מים
פלח לימון חתוך עים הגרעין והקליפה
לסחוט לימון מחצי להרתיח ולהנמיך הלהבה עד להסמכה קלה
הכנה
להפריד את הביצים להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף קשה ובהדרגה לדים את שאר החומרים לשים בתבניות לאחר שימון לא למלא עד הסוף ולאפות בחום 170 מעלות כ25 דקות לסנן וליטבול טוב בסירופ חם להפוך הסברינה לחתוך בעדינות ולמלא בשמנת מתוקה ואחסונו וניל וריבת תות ילהגיש לאחר שעה במקרר
בהצלחה הלנה בן חמו.