Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
4 בננות בשלות מרוסקות
1 ביצה
300 גרם קמח תופח
1 סוכר וניל
שמן לטיגון
אבקת סוכר

אופן ההכנה
1) שוברים ביצה לתוך הבננות ומערבבים לאחר מכן את הקמח וסוכר וניל ושוב מערבבים עד לאיחוד ונותנים מנוחה ל10 דק

2) מחממים שמן ועם כף וכפית יוצרים כדורים ומטגנים אותם בשמן עמוק עד להזהבה
צורת ההגשה
אבקת סוכר או סירופ שוקולד
בתאבון

לביבות בננה
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים