Share with:


פרווה

אופן הכנה

מבחר מאפים ותבשילים – להזמנות : כנסו ל: המטבח של מרוש׳קה

בסיר רחב לפני ששמים אותו על האש,
שופכים לתוכו פחית קרם קוקוס (400מ״ל),
ממלאים את הפחית במים רגילים ושופכים לסיר.
ממלאים שוב את הפחית במים רגילים עד חצי
ומוסיפים 6 כפות קורנפלור, מערבבים עד שאין גושים ומוספים לסיר.
מוסיפים לסיר שליש כוס סוכר וכפית מי ורדים.
מניחים על להבה בינונית וטורפים במטרפה ללא הפסקה. זה לוקח בערך 8-10 דקות, עד שהופך לסמיך.
שופכים לקערות הגשה ומכסים בניילון נצמד עד להגשה, הניילון מונע שלא יווצר קרום.
מכניסים למקרר ל5-6 שעות.

סירופ:

שמים בסיר קטן, חצי כוס סוכר ושליש כוס מים, מוסיפים כף מי ורדים ומעט צבע מאכל אדום, מביאים לרתיחה עד שהסוכר נמס.
מצננים.

מרוש׳קה ❣️

מלבי מקרם קוקוס…זה פשוט משגע_מרי שקד שירזי
מרי שקד שירזיספר המתכונים של
מתכון של

מרי שקד שירזי

100 מתכונים