Share with:


אופן הכנה

מצרכים למתכון (25 מנות/יחידות, 42 גרם למנה\יחידה)
פתיבר בטעם וניל – 500 גרם, שבורים.
שמנת מתוקה 32% שומן – קופסת קרטון (250 מ"ל)
אבקת קקאו – 3 כפות שטוחות
שוקולית – 2 כפות שטוחות
שוקולד מריר – אריזת נייר (100 גרם)
שוקולד חלב – 1/2 אריזת נייר – סה"כ (50 גרם)
סוכריות צבעוניות לקישוט – 1/4 כוס
קוקוס טחון – 1/2 כוס..  לציפוי

25 מנות/יחידות: תלוי בגודל כדורי השוקולד.

אופן הכנת המתכון
1. לפורר את הפתיבר בטעם וניל בעזרת מערוך ולהשאיר חלק גס.
2. לשפוך את השמנת לתוך סיר ולהביא לרתיחה, להוסיף את אבקת הקקאו והשוקולית, לערבב היטב ולהוריד מהאש.
3. להוסיף את השוקולדים, לערבב ולצנן במשך כ- 10 דקות.
4. לשפוך מעל הפתיבר המפורר, לערבב, ליצור כדורים, לגלגל בסוכריות צבעוניות/קוקוס לפי הטעם ולהכניס למקרר לשעתיים לפחות.
5. תיהנו מכדורי שוקולד טעימים להפליא – בתיאבון (:

כדורי שוקולד
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים