Share with:


פרווה

אופן הכנה

חצי קילו שקד
לחלוט 10 דקות במים רותחים.
לסנן.
לקלף.
להעביר את השקד המקולף לקערה עם 2 כוסות מים קרים ורבע כוס מיץ לימון.
להשאיר 5 דקות עד שהשקד ילבין.
לסנן לנגב טוב טוב,
להוסיף לשקד גרידת לימון שלם
2 כוסות סוכר
מעט ווניל
מעט ת. שקדים
כפית ליקר אמרטי או רוזטה שקדים
ולטחון ביחד פעמיים.
להקציף 6 חלבונים לקצף עננה אוורירי.
ולהוסיף את הקצף אל השקד הטחון.
להוסיף חצי כף גלוקוזה
לעטוף להכניס למקרר למשך 4 שעות.
לחמם תנור ל 180 מעלות
ליצור כדורים במשקל 25 גרם
לנעוץ שקד ולאפות 10-13 דקות.