Share with:


חלבי

אופן הכנה

500 גרם ביסויקיטים קצוצים
להרתיח בסיר על הגז:
100 גרם שוקולד מריר
2 כפות קקאו
3/4 כוס סוכר
2 כוסות חלב
2 סוכר וניל
כף תמצית וניל
100 גרם חמאה

לערבב לשוקולד חלק לשפוך על הביסקיויטים לערבב.

לרפד בניילון נצמד תבנית מרובעת 24, לשפוך את העיסה וליישר,

לפזר מעל קוקוס ולהכניס למקפיא שעה וחצי.

להוציא לחתוך לקוביות ולשמור בקופסא במקרר.

*לפרווה להחליף חלב במים וחמאה במחמאה…

קוביות שוקולד לפסח
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים