Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
3 ביצים לארג'
חצי כוס סוכר
קורט מלח
חצי כפית שטוחה סודה לשתיה
רבע כוס שמן
2 שקיות סוכר וניל.
2.5 כוסות מים

אופן הכנה:
להכניב לקערת המיקסר
קמח, שמרים, סוכר,סוכר וניל, לערבל דקה,
להוסיף ביצים, שמן, סודה , ואת המים להוסיף בהדרגה , ללוש כ 10 דקות עד קבלת לבצק רך.
לשמן קערה להניח את הבצק לשמן מעט מעל
ולכסות להתפחה כשעה.
נח וקל לטגן סופגניות עם נייר אפיה חתוך לריבועים.
לחתוך ולגלגל כדורים במשקל 50 גרם כל כדור.
להניח על פיסת נייר אפייה להתפחה עוד כחצי שעה
לכסות את הסופגניות.
טמפרטורת טיגון 160 מעלות
2 דקות מכל צד