Share with:


חלבי

אופן הכנה

ליטר חלב פחות כוס וחצי
חצי כוס סוכר
חמש כפות קופלור

להרתיח את החלב עם הסוכר עד סף גלישה
לערבב טוב את הקופלור עם החלב לשפוף לתוך הסיר לערבב מהר מהר שלא יהיו גושים לכבות את הגז לשפוך מהר את המלבי לקופסאות לסגור עם מכסה שלא יהיה כרום
להתקרר למקרר

סירוף
לבשל חצי קילו סוכר
עם שתי כוסות מיים מי ורדים.צבע מאכל אדום טיפה לבשל על הגז אש קטנה עד להסמכה לפי העין

לעטר קוקוס בוטנים מה שבלכם לבריאות

מלבי
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים