Share with:


חלבי

אופן הכנה

עוגה גבינה משבת או 3 גבינות 30%
200גרם אבקת סוכר
ביסקוויטים פטי בר

לגאנש:
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר

ההכנה
טוחנים את העוגה ומכניסים לתערובת פטי בר טחונים, אין כמות כי תלוי כמה נשאר מהעוגע
אתם מכניסים את הביסקוויטים עד שאפשר ליצור כדורים כמו פסטלינה ,שמים קסם על כל אחד מהם ומכניסים למקפאי לכמה שעות.
אופן ההכנת הגאנש
שמים את השמנת המתוקה על הגז עד סף רתיחה.
מכניסים את השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה
מוציאים את הכדורים הקפואים וטובלים אותם ומניכים אותם בתבניות נייר ומגישים

כדורי גבינה עם ציפוי גאנש שוקולד מריר
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים