Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

2 כוסות קשיו
6 כפות סוכר
כפית קינמון
חצי כפית ציפורן
כף מיץ לימון
רבע כוס מי ורדים לפי צורך. חשוב לא תמצית ורדים!

אופן הכנה:
במעבד מזון נטחן פעם אחת את הקשיו נוסיף סוכר ונטחן שוב טחינה דקה מאוד.
נעביר לקערה.
נתבל.
נערבב נוסיף לימון.
נתחיל לגבש עם המיי ורדים עד גיבוש אחיד של המרציפן.. חשוב להוסיף בהדרגה את המיי ורדים.
נעטוף בניילון לחצי שעה.
ניצור כל צורה שאתם אוהבים. מומלץ להזמין ממטרפה קורצנים

בהצלחה 🌹🌹🌹

מרציפן קשיו נדיר🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים