Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
5 חלמונים
3/4 כוסות סוכר
2 כוסות חלב ( כוס שתייה חמה חד פעמי )
1 כפית תמצית וניל
1/2 ליטר שמנת מתוקה
30 גרם ג'לטין … מי שרוצה את זה רך וקרמי יותר יכניס רק 20 גרם גלטין
לריפוד התבנית
1 חבילת בישקוטים שנטבלו בחלב

אופן ההכנה:
1. מרתיחים בסיר את החלב והוניל ומיד מכבים את האש.
2. טורפים את הסוכר והחלמונים עד שהתערובת תפוחה ובהירה.
3. עושים השוואת טמפרטורות ומוספים את החלמונים לסיר החלב.
4. מבשלים את התערובת על אש בינונית, ולא מפסקים להמשיך לטרוף את התערובת עד שנוצר קרום סמיך מעט ואז מכבים את האש.
5. ממיסים את הג'לטין בחצי כוס מים, ומוספים את הג'לטין לתערובת תוך טריפה מתמדת, ואז מניחים לתערובת להתקרר בצד.
6. מקציפים את השמנת לקצפת חצי יציבה ומקפלים אותה לתוך בלילת החלמונים,
7. בתחתית תבנית מסדרים את הבישקוטים ויוצקים את התערובת פנימה ומכסים בניילון נצמד,
8. מכנסים למקרר ל 24 שעות
9. מקשטים את הבוואריה איך שרוצים ומחלקים למנות

מתכוןמתכון

קרם בוואריה_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים