Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתוך סדנאת קינוחים
סדנויץ' פלורנטין שומשום אפשר להחליף בשקד פרוס
שוב, מדגישה, חובה לשקול כל דבר.

מצרכים:
50 גרם מחמאה
50 גרם קצפת צמחית
55 גרם דבש
65 גרם סוכר
125 גרם שומשום קלוי או מיקס פיצוחים קלויים גרוסים גס.

למילוי:
100 גרם שקד טיבעי עם הקליפה קלוי לטחון ביחד עם 25 גרם מחמאה 3 כפות דבש, לערבב להכניס למקרר להתייצבות.
מכינים את הפלורנטין:
בקלחת קטנה מבשלים ביחד על אש קטנה מאוד
מחמאה סוכר דבש קצפת מערבבים בזהירות עד שנוצר קרמל נוזלי, מוסיפים את הפיצוחים, מערבבים
ועם כפית מעט משומנת ממלאים תבניות אפיה ממש מעט זה מתנפח.
לא למלא עד הסוף אחרת זה יגלוש מהתבניות החוצה וישרף.
לחמם תנור 110 מעלות ולאפות 15 דקות
להוציא לא לגעת בהן עד שהן מתרככות לחלוטין
להוציא את המלית מהמקרר, לרדד הייטב בין 2 ניירות אפיה לחתוך בגודל הפלורנטין ופשוט להדק ליצור סנדוויץ'.

מתכוןמתכון