Share with:


פרווה

אופן הכנה

500 גרם קמח
קורט מלח
חצי כוס שמן
חלבון מביצה אחת
מים מהולים במי זהר לפי הצורך

ללוש את כל החומרים עד לקבלת בצק חולי ..

להתחיל להוסיף מים בהדרגה עד לקבלת בצק שנוח לרדד במכונת פסטה
לתת מנוחה במקרר לכמה שעות

לחלק לכדורים לרדד מספר קיפולים ולרדד במכונה
לקרוץ בקורצן עגול

לכווץ לכיוון האמצע משני הכיוונים
לחתוך רצועות בגודל 40 סמ ורוחב 3

לקשור את הרצועה באמצע עם מעט חלבון ביצה
לטגן בשמן עמוק עד שיזהיב.

לטבול בסירופ סוכר ולקשט .

שבקייה פפיון
אלי לייבספר המתכונים של
מתכון של

אלי לייב

34 מתכונים