Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

125 גרם חמאה רכה או מחמאה לפרווה
חצי כוס סוכר חום
חצי כוס סוכר
קורט מלח
כף תמצית וניל
1 ביצה
חצי כפית סודה לשתיה
כף גדושה קורנפלור
כוס ועוד 3/4 כוסות קמח
שקית שוקולד ציפס. לטעמי הכי טעים והכי מושלם של חברת מיימונס!!

כוס המידה היא כוס אוניברסלית

במיקסר עם וו גיטרה
חמאה ו2 סוגי סוכר עד למרקם משחתי
להוסיף מלח וביצה
לערבל ולהוביך תמצית וניל
לערבב סודה לשתיה קמח וקורנפלור ולהוסיף.
לערבב היטב ולהוסיף את השוקולד צ'יפס

לחמם תנור מראש ל 190 מעלות.

ליצור כדורים בגודל כדור פלאפל
כדי לקבל עוגיות בגודל זהה אני השתמשתי בכף גלידה קפיצית ( הכי קטנה מהסט)

לסדר במרווחים בתבנית.

לאפות כ 10-12 דקות תלוי בתנור שלכם.
לצנן ולטרוף..

עוגיות שוקולד צ'יפס מושחתות
אסיה אסתר גילעדובספר המתכונים של
מתכון של

אסיה אסתר גילעדוב

65 מתכונים