Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו סולת
כוס קמח
כוס סוכר
כוס שמן
אבקת אפיה.
2 כפיות תמצית וניל.

למילוי:
2 ממרח תמרים.
כף קינמון
אגוזים טחונים

סירופ:
3 כוסות מים
2 כוסות סוכר
חצי לימון

במערבל ללוש את הבצק לתת לו לנוח חצי שעה.
להכין את המלית לערבב את כל חומרי המלית
להכין את הסירופ לבשל מים סוכר ולימון עד שמסמיך.
ליצור כדורים מהבצק ולעשות חור למלא במילוי לסגור וע"י פינצטה ליצור צורות אני חרצתי במזלג
לאפות ב180 מעלות 40 דקות
לאחר שאפוי להכניס לסירופ לבשל דקה להוציא ולפזר סוכריות
(הכל בכוס חד פעמי שתיה חמה)

מקרוד_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

173 מתכונים