Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(חלבי)

מרכיבים:

3 כוסות (ח"פ) קמח
1 כפית א.אפייה
30 גרם חמאה רכה
200 גרם מחמאה רכה
1 כף מים
1 כוס (ח"פ) אבקת סוכר
1 שקית וניל
1 כף תבלין הל טחון
קורט מלח

הכנת הבצק:

בקערת המיקסר עם וו לישה לערבל את החמאה ומרגרינה עם אבקת הסוכר כ-2 דקות
ולהוסיף את הוניל, הל, מלח, מים ולערבל עד קבלת עיסה אחידה.
להוריד את מהירות המיקסר ולהוסיף את הקמח בהדרגה עד שיטמע ויתקבל בצק רך ואחיד.
לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולשים במקרר למשך שעה.
*
לחלק את הבצק
ל 40 חתיכות שוות לכדרר בידיים עם מעט קמח כל חתיכה לעיגול ולשטח לעובי של כ- 1 ס"מ .
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה עם רווח (העוגיות מתרחבות) לתת לחיצת פסים קלה עם מזלג ..
ולפזר מעל כל עוגייה קמצוץ גרגרי סוכר גס.

לאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות צלזיוס
כ -12 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות.

לצנן ולשמור בקופסה אטומה.

כל הזכויות שמורות C