Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

250 גרם חמאה /נטורינה
כוס שמן
כוס אבקת סוכר
150 גרם אבקת שקדים
כוס קורנפלור
חצי כפית מלח
1 ק"ג קמח
1 שמנת מתוקה /צמחית

אופן הכנה :
בקערה מקציפים חמאה עם אבקת סוכר 3 דקות .
מוסיפים את השמן והשמנת והיבשים מעבדים לבצק .
עוטפים בניילון מכניסים למקרר לחצי שעה.

למלית:
150 גרם שקדים מולבנים טחונים
כוס קוקוס
1חלבון
כוס אבקת סוכר
כף תמצית וניל
לעבד הכל לעיסה לקרר
ליצור מהבצק כדורים למלא מהמילוי.
לאפות 180 מעלום 18 עד 29 דקות לקשט לפי דמיונכם.

בהצלחה 🌹🌹

צדפה בצק פריך במילוי שקדים וקוקוס🤡_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים