1 ק"ג קמח
כף שמרים יבשים
50 גר' חמאה מומסת
1/2 כוס שמן
קורט מלח
3/4 כוס סוכר
2 כוסות מים
הכנה:
1. בקערה מערבבים שמרים מים וסוכר, מוסיפים קמח, שמן, חמאה, מלח ומערבבים.
2. לשים את הבצק 10 דקות, מכסים במגבת ונותנים לו מנוחה של שעה.
3. מחלקים ל-35 כדורים, מכינים במקביל 35 כדורים קטנים יותר של המילוי שהכנו.
4. מרדדים כל כדור בצק, ממלאים, סוגרים , מרדדים שוב ומחוררים עם מזלג.
5. נותנים לזה מנוחה של 15 דק' ואופים בתנור חם בחום של 180 מעלות כחצי שעה