Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק:
700 גרם קמח
1 אבקת אפייה
2 מרגרינה רכות
1 כף אבקת סוכר
1 כוס מיץ תפוזים

לשים הכל לבצק רך ונעים. מכסים בניילון ומכניסים לקירור במקרר לכמה שעות או לילה.

מוציאים מהמקרר וממתינים לפחות חצי שעה.

מורידים את הבצק למשטח מקומח מחלקים לארבעה חלקים.
מרדדים כל חלק למלבן. מורחים ממרח תמרים.

מקפלים לארבע מעבירים לתבנית מרופדת.

חורצים פסים אלכסונים ואופים בתנור שחומם מראש 170 מעלות עד להשחמה.

מקררים חותכים ומסננים מעל אבקת סוכר.

מקופלת תמרים
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים