Share with:


פרווה

אופן הכנה

כמות ל 50 יחידות
4 חלבוני ביצה
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
2 ורבע כוסות קוקוס

ההכנה
להקציף את הביצים עד שמתקבל צבע לבן .להוסיף בהדרגה את הסוכר ואת סוכר הוניל. .מקציפים כחמש דקות במהירות .עד שמתקבלת תערובת לבנה ומבריקה..חייבת להיות יציבה ….(לקחת כף ולבדוק שהתערובת עומדת ולא נוזלת)
לוקחים חצי מכמות הקוקוס ולקפל לתוך תערובת הביצים..לוקחים את יתרת הקוקוס ומוסיפים למסה עד שמתקבלת תערובת אחידה..כאן ניתן לחלק ולהוסיף צבע מאכל..
לוקחים שקית זילוף ומזליפים למנאגט 2..ראו תמונה מספר 1….לקשט עם סוכריות צבעוניות.

אופים בתנור שחומם מראש ב..160 מעלות
כ…20 דקות….

הערה לא לגעת בעוגיות לתת להן להתקרר כשעה.

מרנג קוקוס צבעוני
אלי לייבספר המתכונים של
מתכון של

אלי לייב

34 מתכונים