Share with:


פרווה

אופן הכנה

הכי טעימות שיש
בצק קל קל..
אחת עם תמרים ואגוזים
אחת עם קרמל מלוח ושוקולד
אחת עם ריבת תאנים…
מצרכים: נמדד בכוס אוניברסלית
4 כוסות קמח רגיל
1 כוס שמן
1 כוס מים רותחים
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
לערבב את כל המצרכים לבצק, לחלק אותו לארבעה כדורים.
לרדד את הבצק ולמלא במה שאוהבים.
לחתוך לא עד הסוף את הכרוכיות, שיהיה קל לחתוך אחר כך. להכניס לתנור בחום 170 מעלות.
15-20 דקות.
אפשר לפזר אבקת סוכר.
מהכמות הזו יוצאות 4 רולדות.
תהנו, מרוש׳קה 🌷

כרוכיות/רולדות נהדרות_מתכון  של מרי שקד שירזי – מאסטר מתכונים
מרי שקד שירזיספר המתכונים של
מתכון של

מרי שקד שירזי

100 מתכונים