Share with:


פרווה

אופן הכנה

‏שוקולד אגוזים פיסטוק
מתכון /סיגלית ימין

200 גרם מחמאה
4 כוסות קמח
1אפיה
1סוכר וניל
1/4 כוס שמן
1/2כוס מים
חצי כוס סוכר

למלית!!!
‏שוקולד נותלה
1/2 כוס אגוזים ‏טחון גס
‏חצי כוס פיסטוק ‏ ‏טחון גס

‏ ‏לקישוט !!
הפקת סוכר

  1. ‏אופן הכנה !!!
    ‏ בקערת ‏המיקסר לשים את כל מצרכי הבצק ‏לילוש לבצק רך ונעים לחלק את הבצק לשניים לרדד לריבוע גדול ‏למרוך שוקלד בנדיבות
    ‏לפזר אגוזים מעל ופיסטוקים ‏להניח על נייר אפיה לחרוץ חרצים קטנים ‏מעל הרולדה ‏לפני האפייה לאפות את הרולדות על חום 180 מעלות 35 דקות כל אחת והתנור שלה לבדוק כשהרולדות מכנות לפזר הפקת סוכר
    מעל ‏בתיאבון סיגלית ימין

מגלגלות שוקולד אגוזים פיסטוק
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים