Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

4 וחצי כוסות קמח
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
כף תמצית שקדים
1 מחמאה
2 ביצים
(ואולי עוד ביצה לפי הצורך)
כוס סוכר
כוס אגוזים קצוצים גס
כוס שומשום
כוס שקדים

ללוש טוב במקסר
ליצור עיגולים ולמעוך מעט
עם קצות האצבעות לסדר צורה מעויין
כמו שעשיתי
לשים מעל טיפת מים עם האצבע להרטיב את הבצק
לשים שקד לטבול בשומשום
מנוחה 10 ד ולתנור 180 עד הזהבה

עוגיות בולו… פרווה_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
שמחה אלגליספר המתכונים של
מתכון של

שמחה אלגלי

73 מתכונים