Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
200 סוכר לבן
900 גרם קמח רגיל
5 כפות מים
2 שקיות אבקת אפיה
2 שקיות סוכר וניל.
60 גרם שומשום
60 גרם קוקוס
400 גרם מחמאה רכה חתוכה לקוביות
3 ביצים בטמפרטרת החדר
גרדה מלימון אחד

אופן ההכנה:
1. את הקמח, השומשום, הקוקוס, אבקת האפייה, וגרדת הלימון . והמים מערבבים בקערה
2. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את המחמאה והסוכר והוניל.
3. לאחר שהמחמאה והסוכרים עורבבו טוב מוספים את הקערה של היבשים לתוך קערת המיקסר שבא המחמאה.
4. מוספים את הביצים ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד .(כ-4 דקות)
5. עוטפים את הקערה במגבת ונותנים לבצק מנוחה של חצי שעה.
6. מעבירים את הבצק דרך מכונת העוגיות , יוצרים צורה ומנחים על תבנית עם נייר אפיה.
7 אופים את העוגיות בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ- 15-20 דקות או עד שהעוגיות קיבלו צבע זהוב יפה

עוד מתכון מנצח של חברת הקבוצה סימה שניאור
3/4 כוס שמן
1 כוס מים
1 כוס סוכר
2 סוכר וניל
2 אבקת אפיה
חופן שומשום
קמח כמה שנכנס שזה 3/4 קילו קמח
יוצא פריך טעים וממכר
בהצלחה

ועוד מתכון והפעם של חברת הקבוצה רחלי דניאל
אחרי כמה נסיונות בשינוי כמויות ומצרכים לעוגיות המיתולוגיות:
קילו קמח פחות כוס
2 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
2 כוסות סוכר
חצי כוס שומשום
חצי כוס קוקוס
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
200 גר׳ מחמאה / חמאה / מרגרינה
אוהבת ללוש ביד מכיוון שהבצק נוח לעבודה ממש כמו פלסטלינה . מוצלח ביותר !

עוגיות מכונה (3 מתכונים)_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים