Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

בלי בסיס בצק מתאים מאוד לפסח ובטח לפורים . קל הכנה אפיה 15 דק עד שמשחים מעט ללא בצק ,רק קצת ידע בזילוף
לטעמי העוגיה הכי פשוטה להכנה
תתחילו עם 3 כוסות שקדים ללא קליפה טחונים . אני מעדיפה שיטחנו לי בחנות .כוס סוכר . חצי כפית בערך תמצית שקדים לא לוותר זה נותן את הטעם
2 בצים . לערבב
לטעום אם חסר מעט מתיקות להוסיף כי אני עושה הכל בלי משקל .
המרקם צריך להיות יציב ולא נוזלי כדי שנוכל לזלף .
הזילוף הוא בצנטר כוכב רגיל . תכיף אצלם ואעלה תמונה של הצנטר .
אם יצא מרקם מאוד קשה לזילוף להוסיף טיפה או שתיים מים . ללוש שוב . לחכות 10 דק' שהתערובת תתיצב ולזלף בעטרות נייר . מעל לפזר מעט סוכריות או לשים דובדבן .
לאפות 160 מעלות כרבע שעה . לראות באפיה שהשקדים מאבדים שקיפות ומשחימים מעט . ולהוציא . להזהר באפיית יתר .
טיפ
אפשר כל אגוז אחר כמו אגוזי מלך או לוז או אפילו בוטנים
ולא לא טעיתי לא טוחנת שוב עם הסוכר . זה יוצא נהדר בלי כל הטירחה

מתכוןמתכון

עוגיות מספאן_מתכון  של מגי נוני מרגלית
מגי מרגליתספר המתכונים של
מתכון של

מגי מרגלית

29 מתכונים