Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(חלבי)

המצרכים לבסיס:

1.1/2 כוסות קמח מצה
1/2 כפית א.אפייה
1.1/2 כוסות מים חמימים
1 כף שמן
1/2 כפית מלח
3 ביצים

לשים את המרכיבים בקערה, את היבשים לערבב להוסיף לקערה את הנוזלים ולערבב לעיסה אחידה.
לשים מעט שמן במחבת גדולה ולטגן את בסיס הפיצה צד אחד ולהפוך לצד שני..

***
הכנת רוטב פיצה:

1 רסק עגבניות קטן
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית אורגנו יבש
1/2 כפית שום כתוש
1 כף שמן
מלח לפי הטעם
לערבב את הרוטב ולמרוח על הבסיס בנדיבות.
מעל הרוטב לשים גבינות, פטריות, תירס, בצל.. ומה שאוהבים..

להכניס את המחבת עם הפיצה לתנור שחומם על 180% מעלות צלזיוס
עד שהגבינה נמסה.

תהנו..

כל הזכויות שמורות C