Share with:


ללא גלוטן כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

 

תבנית 24
נחמם תנור ל175 מעלות תנור רגיל לא טורבו.

לעוגה:
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
100 גרם קמח שקדים
גרדת תפוז מתפוז אחד
4 ביצים מופרדות
חצי כוס סוכר
קורט מלח

לקרם:
1 שמנת מתוקה
1 חבילה אינסטנט פודינג
חצי כוס חלב
פירות יער:
1 חבילה קפואה של פירות יער
חצי כוס סוכר
חצי לימון סחוט
כף קורנפלור + רבע כון מים
רבע כוס מים

אופן הכנה לעוגה:
בקערה נשים שוקולד וחמאה נמיס בפולסים במיקרו.
בקערה נשים חלמון שקדים וגרדת תפוז.
נקציף את החלבון עם המלח ובהדרגה נוסיף את הסוכר עד קבלת קצף יציב.
נוסיף את השוקולד המומס חלמונים והשקדים נרערבב ונטסיף בהדרגה את החלבון המוקצף.
נשמן תבנית ניצוק את התערובת.
נאפה 175 מעלות 40 דקות עד שהקיסם יוצא יבש.
נקרר את העוגה.
נקציף את חומרי הקרם נמרח את הקרם באופן שווה. על גבי העוגה.
נכניס למקפיא לחצי שעה.
בזמן הזה נשים בסיר את פירות היער עם שאר החומרים מלבד הקורנפלור נביא לרתיחה נערבב קורנפלור עם המים ניצק לתוך הסיר עד הסמכה. נקרר מעט.
נוציא את העוגה נמרח באופן שווה את פירות היער על העוגה נקרר שעה.

בהצלחה 🌹🌹🌹

עוגת שוקולד קרם שמנת ופירות יער ללא גלוטן (כשל"פ)❤️_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים