6 ביצים xl
1 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
2 כפות מיץ לימון
3/4 כוס אגוזים טחונים
1 כוס קמח מצה
1 כוס קוקוס
50 גר שוקולד מגורד
1 אפיה
2 וניל
גרידת לימון
***** כוסות מדידה
אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים להוסיף את שאר המרכיבים לפי סדר כתיבתם
לאפות כ-45 דקות בחום 170
תבנית 26
מדוד בכוסות מדידה
למילוי העוגה:
1 שמנת מתוקה.
1 כוס חלב.
1 אניסטנט פודינג וניל (מה שאוהבים)
****** לפרווה ניתן להחליף את החלב במים קרים, ושמנת צמחית…..וכמובן הפודינג …להכין לפי ההוראת…..זה מצליח לא לחשוש אני מכינה תמיד.
לצנן את העוגה, לחצות לשני חלקים, להרטיב עם מי סוכר ורום ,למלא בקרם , הקרם ,לקשט כיד הדמיון בהצלחה….וחג שמח.