Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבקשתכם משתפת באהבה ❤❤

קבועה שלי למעלה מ-10 שנים שתמיד אני חוזרת למתכון הכי פשוט והכי טוב וטעים!!
🌷🎈👍🍷

מתכון:
4 ביצים מס XL
1.4 כוסות סוכר (במקור 2)
2.5 כוסות קמת תופח (קמח רגיל + אפיה)
1 וניל
3/4 כוס קקאו
3/4 כוס שמן
1 כוס מים פושרים

3/4 כוס מים רותחים ===להוסיף בסוף
(סה"כ ..1 כוס + 3/4 מים)

אופן ההכנה: להקציף את החלבונים לקצף רך להוסיף את הסוכר והשמן , להפסיק להקציף לעבור לערבוב ידני להוסיף את שאר המרכיבים לקבלת בלילה חלקה ואז להוסיף את 3/4 כוס המים הרותחים לערבב ידנית במהירות.

לצקת לתבנית משומנת 26 , לאפות בחום 170 כ- 40 דקות.

הכנת הציפוי:
100 גר שוקולד מריר
2 כפות קקאו + כפית נס קפה
2 כפות שקולית
2 סוכר
1/4 כוס מים
50 גר מרגרינה /חמאה
1 כף ליקר קפה (אם יש)
1 כפית רום
לשים בסיר קטן את כל החומרים לבשל כ-5 דקות על אש נמוכה,
לצקת על העוגה למרוח ולקשט כיד הדמיון.
לשמור במקרר.

בהצלחה !!!

עוגת שוקולד רכה וטעימה פרווה _תהילה גיל
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

106 מתכונים