Share with:


פרווה

אופן הכנה

*הערה חשובה:
הכמויות בכוסות מתייחסות לכוס מדידה (240 מ"ל) אלא אם כן צוין אחרת.

מצרכים:
75 גר' מחמאה
1/4 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר דמררה (בהיר)
2 שקיות סוכר וניל
2 ביצים
1 חלמון
1/4 כפית מלח
2 כפות קורנפלור
1/2 כוס קמח
כפית אבקת סודה לשתייה
4 כפות קקאו איכותי(!)
חצי כוס ח"פ קר שמן
50 גר' שוקולד מריר קצוץ
חופן אגוזים, מה שאוהבים- לא חובה.

אופן ההכנה:
במיקרוגל מחממים סוכרים עם חמאה למשך דקה.
מוסיפים את הביצים והחלמון וטורפים היטב.
מוסיפים שמן, מלח וקקאו וממשיכים לטרוף היטב לבלילה חלקה וללא גושים.
מוסיפים קמח ואבקת סודה, מקפלים פנימה.
מוסיפים שוקולד קצוץ ומקפלים פנימה.
מפזרים מעל אגוזים, אם אוהבים.
מכניסים לתנור שחומם מראש 180 כ-15 דק' .
זמני האפייה משתנים מתנור לתנור, היזהרו מאפיית יתר אחרת תקבלו עוגה יבשה!

תהנו, הילה

חיתוכיות שוקולד פרווה
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים