Share with:


אופן הכנה

200 גרם חמאה רכה אפשר שמן במקום חמאה

(כוס ורבע) סוכר.אפשר כוס סוכר.

3 ביצים

2 סוכר וניל

2 כוסות קמח לבן שתיי כפיות אבקת אפיה.לקמח תופח אין צורך באבקת אפיה

250 גרם יוגורט לבן
2 כפות חלב

לערבל חמאה וסוכר עד שמתגבש להוסיף את הסוכר הוניל יוגורט ולערבב להוסיף ביצים אחת בכל עירבול ולבסוף את הקמח תופח

לשמן תבנית למזוג את הבלילה לתבנית משומנת מעל לשים 3. 4 כפות נוטלה

לערבב עם קיסם

לתנור אפיה רגילה. אצלי זה 180 מעלות 👍🏻☕