Share with:


חלבי

אופן הכנה

כוס וחצי קמח
אבקת אפיה אחת
כוס וחצי סוכר
חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
3 כפות קקאו
3 כפות שוקולית
כוס שמן
כוס וחצי חלב
4 ביצים

להקציף את הביצים עם הסוכר לקצף תפוח ובהיר להוריד מהירות להוסיף את השמן בזילוף
בקערה לנפות את כל החומרים היבשים.להוסיף לסירוגין תערובת יבשים עם החלב.
לשמן תבנית ולקמח לשפוך את התערובת לאפות ב180 מע כ45 דק
כשהעוגה חמה
במיקרו בקערה 100 גר שוקולד מריר עם 150 שמנת מתוקה כ דקה לערבב היטב לשפוך על העוגה

עוגת שוקולד חמה
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים