Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבצק:
קילו קמח מנופה
4 כפות סוכר
1/4 כפית שמרים יבשים
כף מלח לערבב יחד ולהוסיף בהדרגה 5 כוסות מים חמימים.
הבצק צריך לצאת מעט דביק וזה בסדר.
לכסות בניילון ומגבת וכל חצי שעה לעבד (כמו בסרטון)
פעמיים שלוש עיבוד
לחלק ל25 כדורים ולהיעזר במעט קמח.
לעבד כל כדור ולתת מנוחה חצי שעה .
בדרך כלל משתמשים במשמנה אבל אין לי לכן השתמשתי בהמסת חמאה על הגז
כ400 גרם חמאה מומסת נכנס לכל ה 25 כדורים
לפתוח כל כדור בעזרת החמאה ,ראו סרטון…לפתוח לדק ומעל טפטוף של חמאה ושוב עלה …
כך 25 עלים.

170 מעלות עד להשחמה בציפוי חלמון ושומשום

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת סבאיה 25 שכבות__מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1169 מתכונים