Share with:


פרווה

אופן הכנה

יצא מושלם💕💕

1 ק"ג קמח פיצה
כפית שטוחה שמרים
כפית סוכר
650 מ"ל מים
2 כפות מלח
שמן זית לשימון התבנית.

אופן ההכנה-
לשים הכל בקערה ( אפשר קערת מיקסר)
מלבד המלח, ללוש ההיטב
להוסיף את המלח
ולהמשיך ללוש הייטב, עד שהבצק חלק.
משמנים את הבצק בתבנית
ומניחים במקרר 48 שעות עד 72 שעות
מוציאים כ-2 שעות לפני ההכנה.
קורצים עיגולים( 5 יחידות מקילו).
נותנים מנוחה שעתיים.
מרדדים ממלאים ואופים בטאבון או תנור
250 מעלות.

פיצה בטאבון_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים