Share with:


פרווה

אופן הכנה

שתים וחצי כוסות קמח לבן מנופה
אבקת אפיה אחת
כוס סוכר
חצי כפית סודה לשתיה
חצי כפית מלח
2 ביצים שלמות
2 חלמונים
2 כפות ליקר אמרטו
סהכ 2 מעורבבים כוסות צימוקים כהים חמוציות .אגוזי לוז. פיסטוקים .משמש  קצוץ קטן. שקדים מוארכים מלובנים

לטרוף את הביצים עם הסוכר והליקר
לנפות את כל החומרים היבשים
לאחד את התערובות עם כף מעץ

לחמם תנור ל180 מעלות
בתבנית עם ניר אפיה משומן
להרטיב את הידיים לאסוף את כל הבצק להניח בתבנית ולעצב לכיכר לחם
לשמן מעל הבצק מעט
לאפות כחצי שעה עד שהכיכר אפוי
לקרר היטב
לפרוס עם סכין לחם לפרוסות להניח על רשת לאפות בחום 140 מע כרבע שעה להפוך את העוגיות לאחר 10 דק..

עוגיות ביסקוטים
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים