Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 חב'עלי סיגר לחתוך לחצי

מילוי:
100 גר" אגוזי מלך
100 גר" פיסטוקים
100 גר" שקדים
100 גר" בוטנים
חופן חמוציות

לטחון הכל ולהוסיף

4 כפות סוכר
1 סוכר וניל
מעט תמצית שקדים
מעט תמצית וניל
כפית קינמון 2 חלבוני ביצה ולערבב
למלא הסיגר ולטגן
לפזר א'סוכר או להכין סירופ סוכר:
2 כוסות סוכר
1 וחצי כוס מים
חצי מיץ לימון

לבשל עד לקבלת סירופ דביק

לטבול הסיגרים ולפזר שומשום

סיגרים מתוקים
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים