Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתכון:
3 כוסות קמח
2 כפיות שמרים
1 ורבע כוסות מים
2 כפיות סוכר
כף ערק
חצי כפית מלח

אופן הכנה :
לערבב קמח שמרים וסוכר
להוסיף בהדרגה מים גלישה מהירה להשאיר רבע כוס מים עם המלח
לאחר לישה של חמש דקות להוסיף את המים עם המלח ולהמשיך ללוש עוד חמש דקות ..
תפיחה של שעה וחצי
לחמם שמן לא חם מדי
ליצור טבעות ולטגן

בהצלחה 🌹🌹

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

ספינ'ג ☁️עננים  🌹🌹🌹_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים