Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים:
500 גרם קמח
4 ביצים
4 כפות סוכר
4 כפות שמן
1 שקית סוכר וניל
2 אבקת אפייה
שקית 1 קוקוס
שמן לטיגון

הכנה
1) מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח
2) מכניסים את האבקת אפייה + סוכר וניל והשמן
3) מחליפים את ראש המיקסר לוו לישה ומכניסים את הקמח בהדרגה
מעבדים את הבצק עד לקבלת בצק רך ונעים
4) מכסים ל1/2 שעה מנוחה🕡
5) עושים עיגולים של 20 גרם כל כדור
כמו כדור פלפל,חלק עגול וחלק מגלוגל
6) מטגנים בשמן עמוק עד להזבה ושמים על נייר סופג

חומרים לסירופ:
300 גרם סוכר
מיץ של לימון 350 גרם מים

7) מבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק
8)טובלים את העוגיות בסירופ ומגלגלים בקוקוס
ומגישים!!

עוגיות יויו טוניסאיות_מתכון של  זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים