Share with:


פרווה

אופן הכנה

500 גר' בסקויט.
חפיסת שוקולד מריר.
שתי כפות קקאו.
שתי כפות אבקת סוכר.
100גר' מרגרינה.

אופן ההכנה.

לטחון את הבסקויט גס.
להמיס את המרגרינה .שוקולד
ולהוסיף לביסקויט ולהוסיף את שאר המרכיבים ולערבב.טוב אם יוצא לכם קצת יבש אפשר להוסיף מיץ ענבים.

בהצלחה 💝

אפשר לקשט כל אחת לפי ראות עיניה.

כדורי שוקולד_מתכון של רחל טיירי – מאסטר מתכונים
רחלי טייריספר המתכונים של
מתכון של

רחלי טיירי

24 מתכונים