Share with:


פרווה

אופן הכנה

חצי קילו קוקוס לקלות על מחבת אש נמוכה מאוד
לאט לאט עד שהקוקוס משחים מעט.
חצי קילו בוטנים ללא הקליפה לקלות בתנור עד להשחמה.
להמתין שיתקררו לחלוטין
לטחון במג'מיקס את הבוטנים טחינה דקה כמה שיותר.
לערבב את הבוטנים והקוקוס.
לחמם בסיר קטן:
3 כפות גלוקוזה
חצי כוס סוכר
חצי כוס דבש
כף מחמאה
להוסיף את הסירופ לתערובת קוקוס בוטנים לערבב להכניס למקרר חצי שעה להתמצקות.
להוציא ליצור כדורים קטנים במשקל 20 גרם.
להמיס שוקולד מריר בבן מארי
על כל 100 גרם שוקולד להוסיף כף וחצי שמן.
לטבול בשוקולד כל כדור רק 2/3 ולהניח על נייר אפייה
לאפסן במקפיא.