Share with:


פרווה

אופן הכנה

באדיבות השף Orel Elyahu
לבצק:
500 גרם קמח
120 מל' שמן
220 מל' יין לבן
אופן הכנה: עירבוב של כלם החומרים ביחד לבצק רך … לאחר מכן לתת לו מנוחה של שעה במקרר ,לפתוח את הבצק ולקרוץ ממנו עיגולים בעזרת מיקד.. לאחר מכן למלא ולגלגל… לטגן בשמן עמוק ומיד לאחר מכן לטבול בסירופ ולפזר קוקוס קלוי (מתכונים למטה)

למילוי:
130 גרם חלבון
250 גרם סוכר
250גרם קוקוס
קורט מלח
פקק תמצית וניל
אופן הכנה: בבן מארי לשים את החלבון, מלח, וניל והסוכר עד להמסה של הסוכר ולהוסיף את הקוקוס… לתת למילוי להתקרר

לסירופ:
1 קילו סוכר
700 מל מים
חצי תפוז
מקל קינמון

א.הכנה: להביא לרתיחה טובה את כל החומרים ביחד בסיר