Share with:


פרווה

אופן הכנה

קג קמח מנופה
2 אבקת אפיה
400 מחמאה
חצי כוס שמן
חצי כוב סוכר
2 סוכר וניל
כוס מיץ תפוזים
גרידת תפוז

להקציף את כל. המצרכים במיקסר עם וו גיטרה בצק נעים ורך ולמקרר לשעה

למעמולים.
קופסא ממרח תמרים
50 גר אגוזי מלך קצוצים
כפית גדושה קינמון
לקחת בצק לפתוח למלא לסגור לעיגול
עם צבט לשרטט צורה

לאפות 180 מע על ניר אפיה.
25 דק עד שמשחימים.
לקרר לפזר אבקת סוכר

לרחת לוקום אותו בצק

מעמולים / רחת לוקום
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים