Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

6 כוסות קוקוס
2 כוסות סוכר
5-6 חלבונים
שקית סוכר וניל
צבעי מאכל ירוק וורוד צהוב
להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף קליל, להוסיף ווניל וקוקוס ולערבב.
לחלק את המסה לשלוש
להוסיף טיפה או שתיים של צבע מאכל
לערבב היטב
לרדד כל מסה בין 2 נירות אפייה.
לאחד אותן שתהיה שכבה על שכבה עם חלבון ביצה
לרדד מעט
ולקרוץ
לאפות בתנור 120 מעלות למשך 20-25 דק