Share with:


פרווה

אופן הכנה

עוגיה חדשה נכנסה לקולקציה 🔥🔥

לבצק:
3ביצים
3 כוסות קמח
רבע כפית סודה לשתייה
כף חומץ

למלית:
200 גרם אגוזים גרוסים
100 גרם אבקת סוכר
כפי. קינמון.
חצי כפית ציפורן.
50 גרם מחמאה
כף גדושה קמח

אופן הכנה של הבצק:
בקערה שמים ביצים ושאר החומרים מלבד הקמח. טורפים לבלייחה אחידה.
מוסיפים את הקמח ומעבדים עד קבלת בצק אחיד. הוא יהיה מעט קשה וזה בסדר. עוטפים בניילון למנוחה על השיש. לחצי שעה.
עכשיו נעשה את המלית:
נערבב את כל החומרים עד קבלת עיסה אחידה נעטוף בניילון למקרר לשעה.
עכשיו נרכיב את העוגייה:
נחלק הבצק לארבע חלקים.
נפתח את הבצק לאורך ברוחב של 10 ס"מ. בעובי של 2 מילימטר נעשה משולשים נמלא נגל ל בקצה נמרח מעט חלבון שלא יתפרק.

נכין סירופ:
4 כוסות מים
3 כוסות סוכר
פלח לימון.
כף מיי ורדים למי שאוהב.
נטגן בשמן עמוק את הסיגרים. עד הזהבה וישר נתבול בסירופ.
נפזר מעט פיסטוק.
בהצלחה 🌹🌹🌹

מיני סיגר במילוי אגוזים טבול בסירופ 🔥בצק מיוחד_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים