Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק:
1 קילוגרם קמח
8 ביצים
1 כף סוכר
1 כף שמן
כוס מים
לטבילה:דבש

הכנה:
* לערבב את על החומרים יחד עד לקבלת בצק קשה
* לרדד לעלים דקים בגודל:רוחב=5 סנטימטר ואורך=35 סנטימטר לערך,תלוי כמה סיבובים אתם רוצים לעשות-אני משתמשת באורך הזה בערך
*מחממים שמן עמוק לטמפרטורה גבוהה
* בעזרת כף או מזלג טובלים את קצה העלה בשמן הרותח בהדרגה ומסובבים מסביב למזלג/כף עד לסיום ,מוציאים ומניחים על רשת
*מצב א': טובלים בדבש טבעי או בדבש שמכינים בבית ( להרתיח כמות שווה של סוכר ומים)
*מצב ב' : מוציאים ומניחים על רשת… לפזר סוכר ממש בגמר כשהם עוד חמות…

פזואלוס
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

153 מתכונים