Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

חומרים:
200 גר'מרגרינה/חמאה רכה מאוד
1 כוס סוכר חום /לבן
2 ביצים
1 סוכר וניל
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית חומץ
קורט מלח
1 כוס שוקולד צ'יפס
חצי קילו קמח (3.5 כוסות מידה)

אופן ההכנה:
מומלץ להכין במקצף ידני….עם הוספת הקמח לערבב ביד.
1 . לתוך קערה לשים את המרגרינה עם הסוכר ולהקציף לקבלת קצץ תפוח מעט….
2 . להוסיף את הביצים אחת אחת…(לא יחד) להקציף עוד 2 דקות בערך.
להפסיק הקצפה
3 . להוסיף את הוניל, חומץ, אפיה, קמח והשוקולד…ללוש ידנית לבדוק שהבצק הומוגני ולא דביק.
עיצוב העוגיות:
אפשר להכין כדורים לפחוס את הכדור ולאפות בחום של 170 אבל ….גירסת המקור היא:
לקבלת כדורים בגודל אחיד….ובמהירות…..לקחת עם כפית מידה של 1/2 כפית לעגל מעט ולהניח בתבנית במרווחים.
אם הכנתם עם הכפית אופן האפייה הוא:
1 . לאפות בחום5 דקות במדוייק..בחום 170 (לא טורבו)
2 . להוציא את התבנית מהתנור
3 . לקחת את המרית וללחוץ על הכדורים אחד .אחד לפחוס אותם לקבלת עוגייה שטוחה…כמו בתמונה.
בהצלחה !!🍪🍪🍪

עוגיות עם אופן אפייה מיוחדת … פריכות וטעימות לא רק אותו יום_מתכון של תהילה גיל
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים